I Forgive Myself

I forgive myself for every hurt I've ever caused myself.

I forgive myself for every time I shut up and didn't speak my truth. I forgive myself for every time I judged myself. I forgive myself for every time I believed I was a bad person. I forgive myself for being so hard on myself. I forgive myself for every time I put myself last. I forgive myself for having stayed too long in situations I knew were not right for me. I forgive myself for having judged my anger as wrong.

I forgive myself for thinking others were right for treating me wrong. I forgive myself for all the times I lost my sh*t and snapped at my kids. I forgive myself for believing I was not worthy of love. I forgive myself for believing I deserved to be punished for the anger I felt inside. I forgive myself for every suicidal thought that has crossed my mind. I forgive myself for not trusting myself. I forgive myself for all the times I didn't love myself. I forgive myself for all the times I have been pissed and angry at spirit.

I forgive myself! I forgive myself!

I forgive myself for every time I have compromised my integrity. I forgive myself for all the times I didn't trust my intuition.

I forgive myself! I forgive myself!

I forgive myself for all the years I spent believing I wasn't worthy of being alive. I forgive myself for every time I betrayed my soul. I forgive myself for all the choices I've made that have inflicted pain in my spirit. I forgive myself for all the times I believed my body to be a currency. I forgive myself for judging myself so hard. I forgive myself for believing that who I am, as I am, was never good enough.

I forgive myself and I set myself free!


©Teresa Pimenta